Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Persze, szép volt akkor, csak amikor a 3. rész előtt újra elővettem, akkor az átvezetőkön látszódott észrevehetően, hogy benne jár a korban.
Én is kíváncsian várom őket, bár nekem addigra már majd kelleni fog alájuk egy új gép is.
Igen, manapság remek ár/érték arányban vannak, főleg 1-1 leárazás alkalmával, aztán óriási mennyiségű időt lehet eltölteni bennük!
Persze, az első sok dologban kiforratlan volt, de ahogyan írtam, a fejlődésrendszere nekem jobban tetszett, az inventory viszont kaotikus volt.
A második rész meg tényleg minden téren változott, összességében előnyére, a 3. meg ennek tovább csiszolt változata lett. Mondjuk a mindent space-szel való csinálás tudott érdekes dolgokat produkálni, ami egy komoly tűzharcban nem a legjobb, ezt manapság is átkozom néha, amikor multizok.
Aztán persze itt is várom az új részt, bár itt komolyabb kétségeim és félelmeim vannak, mint a Witcher esetében, sajnos az EA és a BioWare is bőven tett ezért, de persze a legjobbakat remélem.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest