Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
Szerintem nincs túlreprezentálva a harc a Witcher-ben, legalábbis én nem éreztem. A Witcher 1-ben a béna mocap illetve annak hiánya szembetünő, valamint én a kattintgatós harcrendszerét nem tudtam soha megszokni. A táj valóban szép, a karakterek már sajnos bénábbak. Nem fikázom le, mert a maga idejében szép volt valamint jó játék, viszont érezni rajt az időt. Várom a felújítását és a 4. részt nagyon.
Witcher 3-ban az a zseniális, hogy egy sima egyszerűnek induló, harmadrangú küldetésből kikerekedik egy többszereplős dráma. (Arról már nem is beszélek, hogy elég komoly morális dilemmák, esetleg poénok kerekednek ki ezekből.)
Úgy vagyok vele, hogy ez a két cím (ME és Witcher3), (főleg a mai áruk mellett) a legjobb deal. Aprópénzért kalandozhatsz két q...a jól összerakott univerzumban.Mass Effect: Az első rész sem rossz, de a 2. részre érett be a játék. Ami tetszik, hogy mindhárom résznek megvan a saját karaktere, kb. screenshot alapján felismeri az ember, hogy melyik részt látja.
Új hozzászólás Aktív témák

- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest