Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Köszi,majd le töltöm és felrakom.
Feltételezem te nem használtál még EGM modot.
Bár hátha tudja valaki a választ,mi a fenére való az a gomb ami a parancsnoki szoba falán van és aktiválható?
Vagy szokás szerint vak vagyok,vagy tényleg nem csinál semmit.
Feltettem EGM-et és Miranda mod-ot,bár Miranda-val még nem találkoztam de EGM újdonságait meg találtam.
Az viszont nagyon jó hogy ezentúl nem kell ruha váltáshoz el menni egy panelhez,bárhol lehet módosítani a páncélt ha találunk egy új darabot hozzá.Plusz van gomb a sisak levetésére.
Egyszerre két karakterrel is újra tolom a harmadik részt,ami már tényleg tiszta dili,Mass effect 3 kari importálásával egy katona karakter,csak katonát enged ha Mas effect 3 karit importálok,pedig a kari mérnök,na mindegy.
És Mass effect 2 kari importálásával,adept vagy mi a szösz a neve.
Itt szabadon választható a karakter kasztja.Bár úgy érzem a katona sokkal erősebb,mivel ME3 importált kari,neki már 10-es fegyverei is vannak,ME2 importált karinak meg nem,mivel a játáékot már egyszer végig vittem így már neki is lehet upgradelni fegyvert 10-es szintre,csak sok pénzért.Importált ME3 karakter meg ha megtalálja az adott fegyvert a pályán akkor mivel már megvan neki,a játék upgradeli max szintre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Újabb mérföldkő: 2 millió felett a Metal Gear Solid Delta
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest