Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Köszi,majd le töltöm és felrakom.
Feltételezem te nem használtál még EGM modot.
Bár hátha tudja valaki a választ,mi a fenére való az a gomb ami a parancsnoki szoba falán van és aktiválható?
Vagy szokás szerint vak vagyok,vagy tényleg nem csinál semmit.
Feltettem EGM-et és Miranda mod-ot,bár Miranda-val még nem találkoztam de EGM újdonságait meg találtam.
Az viszont nagyon jó hogy ezentúl nem kell ruha váltáshoz el menni egy panelhez,bárhol lehet módosítani a páncélt ha találunk egy új darabot hozzá.Plusz van gomb a sisak levetésére.
Egyszerre két karakterrel is újra tolom a harmadik részt,ami már tényleg tiszta dili,Mass effect 3 kari importálásával egy katona karakter,csak katonát enged ha Mas effect 3 karit importálok,pedig a kari mérnök,na mindegy.
És Mass effect 2 kari importálásával,adept vagy mi a szösz a neve.
Itt szabadon választható a karakter kasztja.Bár úgy érzem a katona sokkal erősebb,mivel ME3 importált kari,neki már 10-es fegyverei is vannak,ME2 importált karinak meg nem,mivel a játáékot már egyszer végig vittem így már neki is lehet upgradelni fegyvert 10-es szintre,csak sok pénzért.Importált ME3 karakter meg ha megtalálja az adott fegyvert a pályán akkor mivel már megvan neki,a játék upgradeli max szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest