Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
annyit irtatok erröl az Origines történetröl, hogy ma délelött melobol felhivtam az Ea--t hogy hogy müködik a dolog. Ugyiy akartam már velük beszélni hát két legyet ütök egy csapásra alapon én is beprobálkoztam.
Balázs nevü emberkével beszélltem és mérhetetlenül segitökészen elmondott mindent s9t, egy emailbe elis küldte mit hogyan.Fénykép kell a dobozról ( Feltétlen EA-nek kell lenni a kiadásnak ), a kulcsról és ha van a számláról. Mondtam nekem sajna az már nincs mert külföldröl van a játék, és már nincs meg. Mondta hogy semmi gond, irjam rá egy fecnire ( ezen beszartam az emalibe is igy van irva, tegyek oda egy fecnit amin szerepel a problémám azonositó száma ).
Monta hogy valami régi accountott igy összefüz maj d az Originsessel.
Kérdésem a kövi: Ha beteszik nekem az originsbe ugy nem kell majd folyton az Originsröl telepitenem és inditanom a Me 1-et? Müködik az majd lemezesröl is ugye?
Ill. a Me2vel is ez a kérédés. az is müködik majd lemezröl és Origins nélkül?
Tényleg jól néz ki hogy mind a három rész ott lenne a profilomba, de ha csak onnan lehet majd játszani akkor inkább nem kell... nem rakaszkodom ehhez a bughalmaz rendszerhez
Válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest