Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya200
csendes tag
Hát mivel vagy 5x végigvittem alap hogy tudom fejből de egy sajna kimaradt

Amúgy van egy érdekesség a játékban ha teljesíted az elején azt a küldit amivel egy elkor bíz meg akkor az úrnő ad jutalmul egy díszt azt a dísz addig nem hagyott nyugodni még rá nem jöttem mire való
Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.