Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya200
csendes tag
Hát mivel vagy 5x végigvittem alap hogy tudom fejből de egy sajna kimaradt

Amúgy van egy érdekesség a játékban ha teljesíted az elején azt a küldit amivel egy elkor bíz meg akkor az úrnő ad jutalmul egy díszt azt a dísz addig nem hagyott nyugodni még rá nem jöttem mire való
Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.