Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
De nálam tapasztaltabb emberektöl hallottam hogy nem az igazi a rendszer ghost után se. A legjobb mindig ha maga csinálja az ember.
Aztán ujabb verziok lehet jobbak, lehet nem. Nemtom. De ugy vagyok vele hogy egy teljesen ujrarakott rendszer jobb mint egy vissza ghostolt.
Igaz játékokat is c-re telepitem (mert van amit nem is tudsz máshova vagy szarakodik ha nem c-re teszed) de term azzal is elörébb lennék ha a játékokon kivül a win-t, meg a segédprogikat menteném ghostba.
Amugy nemtom hogy nem lehet tudni használni...
Nem jártam utána mit hogy csináltak de particiokat nem keverték össze hogy c-röl mentették aztán a d-re akarták visszatenni stb. Nem ilyesfajta hibákra gondoltam. Hanem a visszaghostolt rendszeren nem akart ugy menni minden mintha magad raktad volna vissza.szerk.: De most felpiszkáltad az agyam. Legközelebb megcsinálom a ghost mentést ha ujrateszem az xp-t. Aztán ha a köv ujrainst.nál (bár 2 xp reinst után lehet 3. már vista lesz) mégse lenne jo akkor meg manuálisan megcsinálom azt elfelejtem a ghostot örökre
Amugy ma se akart elindulni megint ez a mass effect.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Informatikus vagyok énis vagyis remélem sikeresen az leszek egyszer.
Majd késöbb ujra probálom. 1x megy 1x nem. Nagyon nem vágom mi van. Kerion külön átengedtem mind2 exe-t, bár ha az lett volna a gondja akkor eddig se ment volna.