- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tisztelve a korodat megkérlek arra, hogy csak és konkrétan olyan tárgyhoz szólj hozzá, amit pontosan ismersz és az adott topik témájába vág! Ellenkező esetben sajnos ki kell időlegesen tiltanunk a Fórumról az Alapelvek értelmében, mivel a vitastílusod sok esetben nem alkalmas a kulturált társalgásra. Kijelentesz, ex chatedra dolgokat, sok esetben anélkül, hogy akár a másik fél által elmondottakat figyelembe vetted, vagy megértetted volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Reset Elek #996 üzenetére
Objetkív azt írtad, nézd csak vissza....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Reset Elek #992 üzenetére
Obinak is hívjuk....
Mégse gondolunk ilyenkor Rá...
A másik fogalmat már nem is linkelem....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #980 üzenetére
Objektív-zavaró tárgy-téma . Ha ez a sorrend, elébe állhatok a tárgynak, hogy ne szerepeljen a képen, míg telével nem feltétlenül tehetem meg, hogy kikerülöm. Persze beállított portrénál igen, de olyat még keveset csináltam.
Portrén én nem a művészi értelemben vett arcképeket értem itt, hanem a személyekről készült emlékképeket.... -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #974 üzenetére
Nekem már a 70 is sok általában benn portréra, nem tudok hátrébb lépni, ha muszáj. Általában a 40-80 közötti fókusztáv lenne számomra az ideális portréra beltérben. Van mikor egy-két méter csak a lehetséges munkatávolság, persze főleg gyerekekkel "dolgoztam" eddig ez ügyben. /a Tamron 70-300-nál a 95cm már a makro munkatávja
/
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #972 üzenetére
Kisebb szobában érdekes képek adódhatnak 135-ön....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #917 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez gondolom jó vásár lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest