Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
bogar51
üzenetére
Mert a gyárban egy ilyen adapter után 3 szem rizst kap meg egy maflást hogy miért tartott 8 másodprecig a legyártása.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De igazából még most sem értem miért probléma ez, a menetes obik se azok az atom precízek, pont ezért jó hogy állítható és be is kell állítani. A dslr-emé fix volt és alulra került a skála. Meg végtelen se volt. Még jó hogy van esztergám

-
polcsa
aktív tag
válasz
bogar51
üzenetére
Nekem kijött könnyen, nem kellett erőszakhoz folyamodnom. Már a gagyi sem a régi, az első fotgával semmi baj nem volt, a második el volt fordulva, most meg neked már szorul is.
Sajna nincs jobb ötletem, mint az előttem szólóknak.
Azt tudom még elképzelni, hogy a csavar lemetszett egy kis darabot az anyagból és az szorult be. De ha így is van, nem vagy vele előrébb.Esetleg próbáld a belső gyűrűt körbe kocogtatni kifelé vagy nemtom. -
daniduke
tag
válasz
bogar51
üzenetére
Nekem prost van, képek alapján ugyan az. Nekem se jött ki könnyen, egy kis erőszak amúgy sose árt
persze ne vidd túlzásba mert nekem sikerült is egy kicsit elgörbitenem....
Megnéztem a noname 4/3 adapteremet is, abból bezzeg ugy kijött hogy olyan még a mesében sincs, és imbusszal se kellett szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze ne vidd túlzásba mert nekem sikerült is egy kicsit elgörbitenem....