Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Pentacon 50mm 1.8 mc-re gondolsz? Szerintem az annyira nem jó, sőt, nekem nem kéne
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom 
-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A haveromnak van egy, próbáltam és nem vagyok oda érte... ha olcsó 50mm, akkor a minolta md 50/1.7-et meg a zuiko 50/1.8-at ajánlom inkább, elvileg az utóbbiból a késői példányok jobbak, én pont egy ilyent fogtam ki... igaz nyitva ezeket is csak szórt fényben használom (kevesebb CA, képi hiba), de egyet rekeszelve szuper kis üvegek, az ellenfényt is elég jól bírják. Helios-t szvsz akkor érdemes venni, ha tetszik a lágy, kopott képi világa, a flare amit produkál meg az örvénybokeh... én személy szerint imádom