- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Megjött az adapter a Canon FD 300mm f5.6-hoz, működik vele szépen a blende állítás is.
Mai nap tesztelgettem is kicsit, de meglepően jó képeket csinál. f5.6-on kicsit lágy és van egy kis CA is, f8-on már élesebb képet csinál, a CA csökken de még mindig van, F11-en tovább élesedik itt már karcol, CA egy pici itt is van, f16-on meg már megint elkezd lágyulni, de a CA szinte teljesen eltűnik. Tovább meg nem mentem mert nincs értelme ilyen gyújtótávolság mellett.
Ami nehéz, az kitartani, hogy ne legyen bemozdulva. Azért napfénynél is még kíváncsi vagyok mit produkál, mert az megint kicsit más helyzet. Amúgy szerintem jó lesz. Bíztam benne, mert a Canon FD obik elég élesek és ez is közéjük tartozik. Amúgy durva hogy ilyen gyutáv mellett milyen kicsit a mélységélesség még rekeszelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest