- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Oly OMről tudok nyilatkozni. Szerintem 50/1.8-at egyáltalán ne vegyél, fiókban fog dekkolni. 50/1.4-ből az króm csíkos barna lencséset kerüld el. Az MC-s és ~3-400.000 feletti szériaszámúak jók. De 30-40ezret manuál 50-esért nem adnék ki. Pláne ha 2.8-ra kell rekeszelni, hogy megfeleljen az igényeknek akkor megette a fene a dolgot. Ennyiért nyitva is legyen jól használható. Elszálltak az árak, akkor inkább kuporgatok egy AF üvegre.
A jó áron eddig csak szetben csíptem meg, váz +2-3-5 obi, ami nem kell eladod és kb fél árra kijön amit akartál. Még Helios is vázzal 1-2-3ezer a bolhapiacon, magába már 5-6ért vesztegetik. -
jjeahh
nagyúr
F1.4-es revut azért használom sigma mellett is, mert: nyerhetek vele néha egy kis záridőt, ha erre lenne szükség, jobban mossa a hátteret, amit néha megkívánok, no meg karakter... F1.8, F2-es manuál üvegeket azért nem használom sigma mellett mert: ha karakter kell ott a revu, ezeket is rekeszelni kell F2.8-ra az élességért és akkor már inkább sigma 60/2.8, mert az af és élességben odaver...
"utolsó Oly nekem teljesen nem mond semmit. Nem hallottam egy ismerősömtől se hogy használná"
Nekem van, revu előtt az volt a kedvenc üvegem (a revut csak a karaktere meg fényereje miatt szeretem jobban), vannak belőle gyenge korai példányok állítólag és vannak lila bevonatos (?) kiváló darabok, én szerencsére utóbbit fogtam ki, volt lehetőségem a korábban említett minolta md 50mm F1.7-el összehasonlítani, szinte ugyanazt hozzák karakterben, színekben, kontrasztban, bokehben meg élességben is, mindkettő jó üveg sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest