Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én is így tudom. Zenitar kivételével csak egy Yashikor 35/2.8-am van 50mm alatt. Az tényleg elég gáz digin. Előtte egy Zeniten volt, azon szépen muzsikált. De ha megnézed a Zenitarral készült képet, azon is látszik lágyulás a képszéleken. Nem az aljára gondolok, ahol már kicsúszott a mélységélességből, de a kép jobb széle például már nem valami szép, a bal szélen meg tetemes CA van, pedig egészen biztos, hogy a blendét középérték környékére lőttem be. Megint más kérdés, hogy úgy tűnik, ezek a körülmények nem feküdtek igazán ennek az obinak mert egyébként nem szokott ilyen gyengén teljesíteni, de azért a képszéli lágyulás mindig jelen van, csak nem ilyen látványosan.
Teszt(ecske) a Yashikor 35mm F2.8-cal:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 6960 / 9575 / 14600 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest