- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
-
-
ottkar
addikt
" teljes közgyűrűsor + 3 db előtétlencse (összesen 7 dioptria). Eszméletlen hogy még így is "egész jól rajzol"! Így kb. 2:1-hez leképezési arányt lehet elérni."
És mivel világítottad meg? Mert ehhez egy erőmű kell!
Nem így rajzol hanem a felpakolt dolgokkal csak ennyire lehet lerontani.Valaki nekem egyszer azt mondta hogy a számítógéppel tervezett optikák kenterbe verik a régi tervezésűeket. Csak a kentert nem látom sehol.
-
Stitch
őstag
Szerintem próbálj egy kicsit jobban elkülönülő dolgokra élesíteni, mert a szenzorok jócskán túlnyúlnak a keresőben látható keretekből (300d esetében pl így: kép), így nem csoda, hogy össze-vissza jelez élességet. Például ilyen helyzetben nem nagyon van esélye hibázni: kép. Gyakorlásnak is jó, így majd amikor tényleg számít, nem hibázol.
-
Stitch
őstag
Hello!
Mutatnál pár fókuszhibás tesztképet a Jupiter135-el?
stpotty: ha minden igaz, nem fog vele működni a gép beépített fénymérője.
g-adam: az említett objektíveknél a képminőséggel valószínű nem lesz gond, ha jól tudom az a Sonnar 5,6-től jó képet ad, csak hajlamos a becsillanásra. A használhatóságról meg inkább neked kell elgondolkozni, mennyire használod/használnád ezeket gyújtótávokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest