Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
válasz
MrChris
üzenetére
Egyébként ezeket a késői 1.4es Zuikokat hol lehet beszerezni? Az elmúlt fél évben egyet láttam összesen itthon, azt is az OLXen (600.000 feletti volt a sorozatszáma, ami elvileg már jó?), de azóta se sehol semmi. Arra tettem egy, ha jól emlékszem 18ezres ajánlatot, de kevés volt. Én bactam el, mert többet ért volna?
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom... -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
ou, bocs
belebotlottam ebbe a tesztbe és linkeltem gondolkodás nélkül, igazad van, tényleg említetted a szériákat
valszeg azért ment ki a fejemből ilyen könnyen, mert arra jutottam, hogy ha 1.4-es akkor valami 55mm-58mm-t szeretnék inkább, aminek a rekeszlamellái is lekerekítettek
van egy helios-om meg egy 50/1.8 zuiko-m, és durva mennyit dob a mosodán az a +8mm meg a kerek rekesz...amúgy ez az órás tesztkép nincs utólag élesítve? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom...
belebotlottam ebbe a tesztbe és linkeltem gondolkodás nélkül, igazad van, tényleg említetted a szériákat
valszeg azért ment ki a fejemből ilyen könnyen, mert arra jutottam, hogy ha 1.4-es akkor valami 55mm-58mm-t szeretnék inkább, aminek a rekeszlamellái is lekerekítettek