- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPeti80
újonc
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HPeti80 #4006 üzenetére
nem tudom létezik-e ilyen...pentax-ról jókkat hallani ilyen téren, de én sosem próbáltam, nem tudom milyen obik adapterezhetők rá. A sony nex szériája a legtöbb manuálos kedvence, sokan csak manuálozni, másodváznak vesznek nex-et, mivel szinte minden rámegy adapterrel, és van változtatható színű, elvileg jól működő focus peaking. Ha az af obi kínálat is számít, akkor mft jobb választás, viszont ott kevés váz tud még peaking-et, szóval belenagyítasz, szemre belövöd az élességet...pár canon is jobban használható erre, azok a modellek, amire van ML, viszont m42-es üvegeken kívül nem tudom mi megy még rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged