- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Az is iszonyat penge. Igazából azért mentem amikor vettem a az enyémet. Srácnak volt 1.7 is meg 1.4 is. Az 1.7 blende pöcke azonban felakadt a vázamon ( egy tized milivel lógott beljebb de ez pont elég volt ) így megvettem az 1.4et ami nem akadt. Megoldható lett volna lereszelni belőle de jó indok volt a még gyorsabb üveghez
A 28 2.8 distagon egy ilyen csoda még. Annak is belógott a pöcke de ott már leszartem le lett csípve belőle azt ámen. Levadásztam egyet mert 18 és 50 között nem volt semmim és akkor már legyen a zeiss sorminta... Viszonylag alacsony elvárásokkal mentem neki de valami iszonyat öröm vele lődözni.
Hogy legyen bizonyíték is amellett hogy nagyon messze vagyok a jó fotóstól, és ezek az üvegek vajon mit tudnának egy FOTÓS kezében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest