- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
Matska #13303 üzenetére
Nekem volt Jupiterem is, nehéz dög kontraszt szegény viszont éles. A pentacont jobban szeretem a kontrasztja miatt. Most egy MC Zeiss Jena Sonnar van 200/2.8 ami szintén nehéz, de éles és kontrasztra is van, de az ára is 3x annyi. Illetve van egy Contax Zeiss Vario-Sonnar 80-200 f4ami már másik liga, de jó. Van Tair 300-asom is szeretem jó cucc jobb mint a Pentaconból a 300-as. De visszatérve a kérdésre, ha olcsó és jó kell akkor továbbra is Pentacon 200mm f4 15 lamellás verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Sony a58 double lens kit teljes csomag
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Csak kipróbált Sony a6700 Body 4év Gari -- 200 expo
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest