- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Ez a Latte Dock nagyon jó. Nagyon köszönöm.
Amúgy tegnap délután óta már az új laptopomon vagyok. Ezen rendben működik a TLP már. Persze ebbe áthelyezve az SSD-met nem indult el a Manjaro. Grub rescue jött be, de újrahúztam az egészet, és config fájlokat visszarakva kb 90%-osan kaptam meg, mint volt. Majd scriptben megírom, hogy egy kattintásra minden használt programomat felrakja, és akkor még gyorsabb lesz. Viszont így akkor kipróbáltam a Gnome-ot. Volt benne szimpatikus dolog, pl a Bluetooth használata tálcáról jobb, egyértelműbb, de ősszességében azonnal hiányoztak a KDE programjai, használata, így visszatértem.
Meg este szembesültem vele, hogy smartcardot nem képes kezelni a Linux, így a munkahely gépre nem tudott betávolizni a barátnőm az enyémmel, így muszáj volt a benti Windowsát meghekkelnem, hogy időlegesen lehessen jelszóval belépnie. De ahogy nézem muszáj lesz figyelnie, hogy a laptopot ne hagyja bent a munkahelyén, mert Linuxra nem látok megoldást, hogy a smartcard-ot kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest