Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
"azt az Eset megfogja" - három perce nem bírok írni a röhögéstől

Ezek szerint nálad a "12 éve nem volt vírus a gépemen" = az eset 12 éve nem látja? Az egész hsz komoly téveszmékkel van tele.
"Ilyenkor már csak az USB-s winyó marad.." Hát nem.
A wps be van kapcsolva a wifis routereden? Gondolom az sem gond, mert wpa2-t használsz és így már minden tuti? Mondjuk eleve már ott buktad az adataid biztonságát, hogy winfos van a gépen. Sztem jó ötlet lenne sűrűn mentéseket csinálni mindenről, ami fontos. -
BoB
veterán
Nálam legutóbb akkor volt gond amikor libusbx -ben volt egy bug. (Ezt a library-t használják a programok az USB porton keresztül történő adatmozgatásra Linuxokon.)
Ha csatlakoztatva volt a számítógéphez egy bizonyos kontroller (pedál), akkor véletlenszerűen segment fault-ba futottak a programok. Nyilván ennek a csomagnak a downgrade-je megoldotta a dolgot amíg megérkezett a hibajavítás.
"Ezzel a hozzállással"
A fenti példából is látszik hogy ez is egy olyan téveszme mint hogy "nem lesz vírusos a gépem mert nem nézek olyan oldalakat".
-
mAtech
aktív tag
+colomb2
Köszi. Közben megoldódott. A szoftvertelepítőben telepítettem mindkettőt (Remmina, Freerdp), de az RDP kapcsolat csak akkor jött fel mikor újraindítottam a gépet. Ehh..."Amúgy a Remmina szerintem alapból felrakja a freerdp-t." Itt nem így volt. Külön kellett kijelölni.
Szerk2: Ubuntun igen. Ott alapba feltette. Manjaro ezek szerint más (legalábbis ez a változata), csak nem értem miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest