Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Ez a Latte Dock nagyon jó. Nagyon köszönöm.
Amúgy tegnap délután óta már az új laptopomon vagyok. Ezen rendben működik a TLP már. Persze ebbe áthelyezve az SSD-met nem indult el a Manjaro. Grub rescue jött be, de újrahúztam az egészet, és config fájlokat visszarakva kb 90%-osan kaptam meg, mint volt. Majd scriptben megírom, hogy egy kattintásra minden használt programomat felrakja, és akkor még gyorsabb lesz. Viszont így akkor kipróbáltam a Gnome-ot. Volt benne szimpatikus dolog, pl a Bluetooth használata tálcáról jobb, egyértelműbb, de ősszességében azonnal hiányoztak a KDE programjai, használata, így visszatértem.
Meg este szembesültem vele, hogy smartcardot nem képes kezelni a Linux, így a munkahely gépre nem tudott betávolizni a barátnőm az enyémmel, így muszáj volt a benti Windowsát meghekkelnem, hogy időlegesen lehessen jelszóval belépnie. De ahogy nézem muszáj lesz figyelnie, hogy a laptopot ne hagyja bent a munkahelyén, mert Linuxra nem látok megoldást, hogy a smartcard-ot kezelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Apple iPhone 17 - alap
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest