Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Sejtem miért nem nagyon terjednek ezek az egyéb AUR helperek. Persze lehet mondani, hogy nem kezdőknek való, de tegyük fel, hogy a kezdő szeretne feltenni egy Spotify appot, azt muszáj AUR-ból (vagy forgatja forrásból (ha van), ami megint nagyon baráti).
Szóval amit próbáltam feltenni pacaur és bauerbill az gpg hiba miatt nem megy fel, az aurutils igen, de gyakorlatilag nulla információt találtam arról, hogyan kellene használni, a man oldala elég szűkszavú, és lehet, hogy aki már könyékig benne van, annak ez nem gond, de én ebből nem tudom sajnos kihámozni.
Csak viszonyításként: yaourt esetén megnéztem a helpet és kb 5 perc után tudtam arra használni, amire szerettem volna (főleg mert eléggé hasonlít a pacman szintaxisra).Eddig sajnos nem volt sok sikerélmény ezzel a témával kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest