Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így ez nem jött össze, bootolásnál fekete halál, bejön az egérkurzor, villan egyet a fekete képernyő, megint bejön az egér stb. Ha hagyom ezt csinálja örökkévaláságig. Rebootnál ugyanez.
Amit próbáltam, live linux, az eredeti home alól fájlkezelővel átmásolni a Manjaro home alá a fájlokat (egy üres home van a rootba) de error, jogosultsággond, nem lehet stb.
Megnyitva az átszerkesztett fstab-ot hogy a csillagot kivegyem, mentésnél authentikációs hiba, jogosultság probléma stb.
Pedig mentési kísérletnél bekér egy passwordot, beírom az eredeti rendszerhez való jelszavamat de akkor sem engedi átírni.
Mázli hogy dual, a grub meg a win működik szerencsére
, ezt az alól írom.
Ötlet, hogyan szerezhetném vissza a manjaromat?Amazonas,
systemctl meg egyebek.. bámulattal állok előtted. Ez egyszerűsített kínai, vagy szuahéli, miket nem tudsz..
De tényleg jó lenne ha nem kéne a hőmérőnek nyomni egy frissítést. Amikor feltelepítettem, kb. 5-10 indításig mmutatta egyből. Csak aztán romlott el.
De egyébként ez a fajta apró, de bosszantó hibák sokszot jelentkeznek nálam, valahogy nálam a linux híres stabilitásának nyoma sincs. Mit rontok el, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ezt az alól írom.