Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így ez nem jött össze, bootolásnál fekete halál, bejön az egérkurzor, villan egyet a fekete képernyő, megint bejön az egér stb. Ha hagyom ezt csinálja örökkévaláságig. Rebootnál ugyanez.
Amit próbáltam, live linux, az eredeti home alól fájlkezelővel átmásolni a Manjaro home alá a fájlokat (egy üres home van a rootba) de error, jogosultsággond, nem lehet stb.
Megnyitva az átszerkesztett fstab-ot hogy a csillagot kivegyem, mentésnél authentikációs hiba, jogosultság probléma stb.
Pedig mentési kísérletnél bekér egy passwordot, beírom az eredeti rendszerhez való jelszavamat de akkor sem engedi átírni.
Mázli hogy dual, a grub meg a win működik szerencsére
, ezt az alól írom.
Ötlet, hogyan szerezhetném vissza a manjaromat?Amazonas,
systemctl meg egyebek.. bámulattal állok előtted. Ez egyszerűsített kínai, vagy szuahéli, miket nem tudsz..
De tényleg jó lenne ha nem kéne a hőmérőnek nyomni egy frissítést. Amikor feltelepítettem, kb. 5-10 indításig mmutatta egyből. Csak aztán romlott el.
De egyébként ez a fajta apró, de bosszantó hibák sokszot jelentkeznek nálam, valahogy nálam a linux híres stabilitásának nyoma sincs. Mit rontok el, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, ezt az alól írom.