- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki beavatna a titokba hogyan kell Manjaro bootolható pendrivét írni Windowsban?
Linux alól sikerült, de kellett a pen másra, most meg nincs működőképes Linuxom.
Win alatt kb. 10 variációban, 4 programmal írtam, meg (Yumi, Rufus, Linux pendrive készítő meg még valami) és képtelen bootolni róla bármilyen PC.Valamint, a Manjarot hogyan kellene telepítenem egy UEFI képes, de jelenleg CSM legacy BIOS módban használt W10 mellé úgy, hogy az is bootolható maradjon választhatóan? A Manjaro telepítő vagy sipákol hogy csináljak neki EFI indító partíciót, ha ezt nem akkor ugyan simán feltelepül de itt vége is a dalnak mert egy abszolút bootképtelen PC-t kapok, se win se Manjaro csak grub error, grub rescue, grub 386... blabla. Miért nem tudja a grubot bepakolni a MBR-ba, mint a másik linuxok, én baltázok el valamit, vagy tényleg nem lehet csak EFI módban használni?
Ezügyben amit elkövettem, ez az előzmény, aztán mivel a wint 3 napi guglizás után sem tudtam a Manjaro átal használt grubnak megmutatni, a Manjaro ment a levesbe, a helyére került Mint19 minden gond nélkül megy dualbootba. 5 nappal ezelőttig, mert mondom ismét megpróbálom a Manjarot, eredmény fennt, grub error hegyek, és a a pendrive kellett gyorsan másra, tegnapelőtt visszakaptam és Win alól képtelen vagyok megírni a Manjaro telepítőt bootképesre. . Linuxos pc meg most a környékemen nincs, így ideiglenesen hazavágtam a dual gépemet.Arra gondoltam, CLI vagy milyen módban megpróbálnám, nem grafikusan mert láttam videókon hogy a szöveges módba van lehetőség a grubot az sda1 MBR helyre tenni. Grafikusban nem kérdez, ez biztos. De nem tudom megírni win alól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest