- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki beavatna a titokba hogyan kell Manjaro bootolható pendrivét írni Windowsban?
Linux alól sikerült, de kellett a pen másra, most meg nincs működőképes Linuxom.
Win alatt kb. 10 variációban, 4 programmal írtam, meg (Yumi, Rufus, Linux pendrive készítő meg még valami) és képtelen bootolni róla bármilyen PC.Valamint, a Manjarot hogyan kellene telepítenem egy UEFI képes, de jelenleg CSM legacy BIOS módban használt W10 mellé úgy, hogy az is bootolható maradjon választhatóan? A Manjaro telepítő vagy sipákol hogy csináljak neki EFI indító partíciót, ha ezt nem akkor ugyan simán feltelepül de itt vége is a dalnak mert egy abszolút bootképtelen PC-t kapok, se win se Manjaro csak grub error, grub rescue, grub 386... blabla. Miért nem tudja a grubot bepakolni a MBR-ba, mint a másik linuxok, én baltázok el valamit, vagy tényleg nem lehet csak EFI módban használni?
Ezügyben amit elkövettem, ez az előzmény, aztán mivel a wint 3 napi guglizás után sem tudtam a Manjaro átal használt grubnak megmutatni, a Manjaro ment a levesbe, a helyére került Mint19 minden gond nélkül megy dualbootba. 5 nappal ezelőttig, mert mondom ismét megpróbálom a Manjarot, eredmény fennt, grub error hegyek, és a a pendrive kellett gyorsan másra, tegnapelőtt visszakaptam és Win alól képtelen vagyok megírni a Manjaro telepítőt bootképesre. . Linuxos pc meg most a környékemen nincs, így ideiglenesen hazavágtam a dual gépemet.Arra gondoltam, CLI vagy milyen módban megpróbálnám, nem grafikusan mert láttam videókon hogy a szöveges módba van lehetőség a grubot az sda1 MBR helyre tenni. Grafikusban nem kérdez, ez biztos. De nem tudom megírni win alól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest