Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Az 1TB -s hdd -met, amiken az adataimat tarolom, at akartam alakitani ntfs -rol ext4 -re. Egy 500GB -os kulso HDD -m van, arra ramantettem annyi adatott, amennyit lehet, de maradt meg 300GB -nyi. Ezert az 1TB -os hdd -n csokkentettem az ntfs particio meretet, es letrehoztam melle egy ext4 -et, a KDE partition managerrel. Ezt szepen meg is csinalta, persze kellett neki majdnem egy ora, hogy atmozgassa fizikalilag az adatokat. Utana a maradek adatot atmasoltam az ext4 particiora, majd toroltem az ntfs -t. Ezutan hozzadtam a ntfs particio altal lefoglalt teruletet az ext4 -hez. Es ez az a folyamat, amit mar 6 ora 40 perce csinal. Ez szerintem abnormalisan sok. De miert? Az ext4 ennyire szarul alakitgathato? Vagy a kde particio kezeloje bena, jobb lett volna gparted -et inditani pendrive rol? Ez borzalmasan lassu

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest