- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Az 1TB -s hdd -met, amiken az adataimat tarolom, at akartam alakitani ntfs -rol ext4 -re. Egy 500GB -os kulso HDD -m van, arra ramantettem annyi adatott, amennyit lehet, de maradt meg 300GB -nyi. Ezert az 1TB -os hdd -n csokkentettem az ntfs particio meretet, es letrehoztam melle egy ext4 -et, a KDE partition managerrel. Ezt szepen meg is csinalta, persze kellett neki majdnem egy ora, hogy atmozgassa fizikalilag az adatokat. Utana a maradek adatot atmasoltam az ext4 particiora, majd toroltem az ntfs -t. Ezutan hozzadtam a ntfs particio altal lefoglalt teruletet az ext4 -hez. Es ez az a folyamat, amit mar 6 ora 40 perce csinal. Ez szerintem abnormalisan sok. De miert? Az ext4 ennyire szarul alakitgathato? Vagy a kde particio kezeloje bena, jobb lett volna gparted -et inditani pendrive rol? Ez borzalmasan lassu

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest