- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jövök én is ide
Az Arch topikban kicsit kényelmetlenül érzi az ember, ha olyan kérdést tesz fel, amire vélhetően elég egyszerű válasz van. Ez lehet kezdő-barátabb topik.
De amúgy ha nem akajátok a tudásbázis szétforgácsolódását, akkor meg az Arch topik nevébe kellene betenni a többi, kompatibilis disztrót is, hogy kereshető legyen.
Nekem eddig nincs komolyabb bajom a Manjaroval, elég gyorsan meg lehet szokni, bár vannak furcsaságok. Például a napokban a Gwenview egyszerűen meghülyült, és képtelen megnyitni bizonyos képeket. Például egy mappában van 30 kép, akkro nagyjából a felét látja, a többinél meg dob egy hibát, hogy nem sikerült megnyitni, aztán crash report és újraindul a program. Leszedés és adatok törlése nem segített, úgyhogy most kénytelen vagyok KDE alatt is gthumbot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal Gear Solid
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest