- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jövök én is ide
Az Arch topikban kicsit kényelmetlenül érzi az ember, ha olyan kérdést tesz fel, amire vélhetően elég egyszerű válasz van. Ez lehet kezdő-barátabb topik.
De amúgy ha nem akajátok a tudásbázis szétforgácsolódását, akkor meg az Arch topik nevébe kellene betenni a többi, kompatibilis disztrót is, hogy kereshető legyen.
Nekem eddig nincs komolyabb bajom a Manjaroval, elég gyorsan meg lehet szokni, bár vannak furcsaságok. Például a napokban a Gwenview egyszerűen meghülyült, és képtelen megnyitni bizonyos képeket. Például egy mappában van 30 kép, akkro nagyjából a felét látja, a többinél meg dob egy hibát, hogy nem sikerült megnyitni, aztán crash report és újraindul a program. Leszedés és adatok törlése nem segített, úgyhogy most kénytelen vagyok KDE alatt is gthumbot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest