- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
kittciii
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha volt már ilyen téma, feltevés, gond vagy kérdés, de nem volt erőm utána keresgélni.Pénteken műtöttek.
Aznap és másnap volt a legrosszabb. Aztán vasárnap kiengedtek. Addigra annyit ittam és ettem, hogy napközbe abszolút nem voltak fájdalmaim, de reggelre majd megpusztultam. Hétfőn már rutinból toltam mindent: rengeteget ittam, és 5-6x ettem egy nap. Ez annyira segített, hogy éjszaka nem is fájt manduláim helye, reggelre is tűrhető fájdalom volt. De tegnap (kedd) nem annyira figyeltem oda az evésre, de nagyon sokat ittam - azt szinte állandóan - és estére megint jobban fájt.Viszont tegnap éjszaka olyat tapasztaltam, amit még eddig nem! Teljesen másképp fájtak a dolgok. Ha levegőt vettem, akkor nyilalt, szúrt a torkom - arról nem is beszélve, hogy amúgy is ilyen feszítő, égő, fájó érzést érzek már 2napja a manduláim helyén.
Ez természetes? Ahogy gyógyul mindig másképpen fog fájni? Hogy jön le a lepedék? érezni fogom?
Azt is olvastam, hogy, ha kiműtik a mandulát, legalább 2hét kell, míg a nyálkahártya visszanő. Végig fájni fog a "torkom" ???? Vagy valamikor ez enyhül egyáltalán?????? Mert borzalmas :'(
-
kittciii
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha volt már ilyen téma, feltevés, gond vagy kérdés, de nem volt erőm utána keresgélni.Pénteken műtöttek.
Aznap és másnap volt a legrosszabb. Aztán vasárnap kiengedtek. Addigra annyit ittam és ettem, hogy napközbe abszolút nem voltak fájdalmaim, de reggelre majd megpusztultam. Hétfőn már rutinból toltam mindent: rengeteget ittam, és 5-6x ettem egy nap. Ez annyira segített, hogy éjszaka nem is fájt manduláim helye, reggelre is tűrhető fájdalom volt. De tegnap (kedd) nem annyira figyeltem oda az evésre, de nagyon sokat ittam - azt szinte állandóan - és estére megint jobban fájt.Viszont tegnap éjszaka olyat tapasztaltam, amit még eddig nem! Teljesen másképp fájtak a dolgok. Ha levegőt vettem, akkor nyilalt, szúrt a torkom - arról nem is beszélve, hogy amúgy is ilyen feszítő, égő, fájó érzést érzek már 2napja a manduláim helyén.
Ez természetes? Ahogy gyógyul mindig másképpen fog fájni? Hogy jön le a lepedék? érezni fogom?
Azt is olvastam, hogy, ha kiműtik a mandulát, legalább 2hét kell, míg a nyálkahártya visszanő. Végig fájni fog a "torkom" ???? Vagy valamikor ez enyhül egyáltalán?????? Mert borzalmas :'(
-
kittciii
csendes tag
Kedves Palkó és Kicker.
Nekem múlt 7pénteken vették ki a mandulámat. 18 éven felülieknek csak is zsibbasztás jár (ez úgy működik, hogy nagyon erős Lidokainnal többször befújják belülről az egész szájüreget. megvárják, míg annyira elzsibbaszt, hogy össze-vissza folyik a nyálad és beszélni nem tudsz, ezután pedig még kapsz a manduláidba is külön külön szuris érzéstelenítőt). Ha minden hatott, akkor benyúlnak a szádba és elkezdik kivágni az egyik manduládat - ez sajna vérfolyással jár, és köpnöd kell kifelé egy tálkába, amit te tartasz a kezedbe - ezután a varró ollót veszik elő, és bevarrják a kivágott rész helyét. De ezt lehet lézerrel is - ilyenkor összeforrasztják a helyet (erre voltatok ti kíváncsiak). Amikor kész, jöhet a másik mandula is. Ott fogjátok tartani a tálkába a saját manduláitokat. A műtét után kitisztítják a szájüreget, nyelvet is egy szövettel. És mehetsz szépen a kórterembe egy másik tállal, hogy köpködjed a megmaradt vért - amit tilos lenyelni!!!! -
kittciii
csendes tag
Kedves Palkó és Kicker.
Nekem múlt 7pénteken vették ki a mandulámat. 18 éven felülieknek csak is zsibbasztás jár (ez úgy működik, hogy nagyon erős Lidokainnal többször befújják belülről az egész szájüreget. megvárják, míg annyira elzsibbaszt, hogy össze-vissza folyik a nyálad és beszélni nem tudsz, ezután pedig még kapsz a manduláidba is külön külön szuris érzéstelenítőt). Ha minden hatott, akkor benyúlnak a szádba és elkezdik kivágni az egyik manduládat - ez sajna vérfolyással jár, és köpnöd kell kifelé egy tálkába, amit te tartasz a kezedbe - ezután a varró ollót veszik elő, és bevarrják a kivágott rész helyét. De ezt lehet lézerrel is - ilyenkor összeforrasztják a helyet (erre voltatok ti kíváncsiak). Amikor kész, jöhet a másik mandula is. Ott fogjátok tartani a tálkába a saját manduláitokat. A műtét után kitisztítják a szájüreget, nyelvet is egy szövettel. És mehetsz szépen a kórterembe egy másik tállal, hogy köpködjed a megmaradt vért - amit tilos lenyelni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest