Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2467) Tepi92


Tepi92
újonc

Sziasztok.

28 éves vagyok. Én kicsivel több, mint másfél éve küzdöttem tüszős mandulagyulladással, ez idő alatt kb 7-8 x volt tűszős mandulagyulladásom, ezért az orvosok úgy döntötték ki kell venni.

Július 21-én, kedden volt a műtét du. 2-kor, fél óra volt az egész műtét. Délután 4-ig hatott az altató hatása, ekkor arra keltem, hogy az orvosok mondják, ne köhögjek. Igazából mondani könnyű volt, de kivitelezni közvetlen a műtét után lehetetlen volt. Mikor már teljesen magamhoz tértem, már nem volt ilyen bajom, maximum krahácsoltam kicsiket. Műtét után jöttek a hányások, összesen 4x hánytam, közben ha a fejemet elforditottam jobbra vagy balra illetve be csuktam a szemem, szédültem. A hányásokkal ürült belőlem az altató hatása, tehát minden hányás után jobb volt egy fokkal. Gondolom mindenkinek, így nekem is műtét után vízben oldódó Cataflamot adtak. Amint megittam a Cataflamot abban a pillanatban hánytam is ki. :( Nagyon rossz íze volt, nem is mertem több olyat inni, inkább kértem a nővérektől más fájdalomcsillapítót ami tabletta. Kaptam Diclofenacot ami hasznalt. 2 éjszakát bent kellett maradnom, csütörtök délelőtt engedtek haza (Szt. László, Budapest) . Ma van szombat, tehát a műtét utáni 4. nap. Hullám völgyek vannak, van, mikor egyáltalán nem fáj, ekkor el vagyok akár 6-8 órát is fájdalomcsillapító nélkül, enni is tudok normálisan, azonban vannak olyan órák (kb 2-3 órán át) amikor hiába veszek be fájdalomcsillapítót nem hat. Ilyenkor kín szenvedés a nyelés is, az evésről ne is beszéljünk, mert ekkor enni sem tudok. :W Mint írtam, most van szombat a 4. napom, de felkelés óta fáj a nyelés és enni sem tudok, hiába vettem be felkelés után Diclofenacot (ennek már több, mint 2 órája). Inni muszáj, se ilyenkor az ivás is nehezen megy.

Amit észre vettem a torkomban, az nem tudom mennyire normális, de szép fehér a sebhely. Orvosok erre azt mondták, gyönyörű :))

Azonban azt már itthon vettem észre, hogy a nyelvcsapom felett piros foltok vannak, mintha ott bevérzett volna, de a seb nem vérzett 1x sem.

Hát, itt tartok most.

Kitartást mindenkinek, aki meg most fog túlesni rajta, annak üzenem, annyira nem vészes, mint amit olvasni lehet róla, csak a fájdalmakat kell elviselni és túlélni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.