Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• crok

Topikgazda

válasz niklebi #1712 üzenetére

A Xiaomi.EU AFH recovery tárhelyén van az Alioth-nak TWRP-je.
    Úgy értettem hogy nem takarít ki rendesen hogy az uninstaller-el törlődik pl. a /data/adb vagyis a Magisk adatai modulostól mindenestől és a modulok uninstall script-jei is lefutnak ("eltakarít"). Ha csak a boot.img-t teszed fel akkor attól még a Magisk könyvtára fent marad a /data/adb-ben - na ezt pl. TWRP-ből törölheted ha mount-olni tudod a /data-t. Nekem az a fura, hogy szerintem a ROM egyébként is tudja magától is átverni amúgy a SafetyNet-et, itt is még Magisk mellett is azt írtad hogy cts OK, akkor nem hiszem hogy Magisk volt a baja. Most nyilván valami már nem jó mert meg is bukik SafetyNet-en (gondolom, mert nem írtad, azt se hogy a Play szerint certified vagy nem). Külön is telepítettél Google Pay-t amúgy, Play-ből?

A hosts használat meg a mentések miatt még megértem a root-ot de a Titanium Backup-ot már nem. Android 12-re meg főleg. 2019 Novemberben volt utoljára frissítve, azóta min. 2 Android főverzió jött ki és már az Android 10-el is meggyűlt a baja, nameg a split APK-kkal (nem is tud menteni, se visszaállítani APK-t.. max installálod az app-et és visszaállítod külön az adatot). Ha jobb kell akkor Swift Backup, ha zavar hogy kell hozzá Google account akkor OAndXbackup (letöltés GitHub-ról).

Új hozzászólás Aktív témák