Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van több függvényem. Mindegyikben hozok létre más-más class-hoz gyerekeket.
A program futása során szeretném törölni az összes létrehozott gyereket, de problémába ütközöm.Az a baj, hogy ha törölni akarom őket a "stage.removeChild(ujiksz);" paranccsal, akkor
azt a hibaüzit kapom fordításkor, hogy "1120: Access of undefined property ujiksz."Kipróbáltam azt, hogy beleteszem abba a függvénybe a törlést, ahol a gyerekeket létrehozom, de így csak azokat tudom törölni, amiket ott hoztam létre. Nekem pedig az kell, hogy egy esemény lefutásakor minden gyerek törlődjön.
Gondoltam arra, hogy az összes függvényt felkészítem arra, hogy egy belső elágazás segítégével rávszem hogy csak töröljön, pl. ha a "delete=true" akkor törlés, ha nem, akkor csinálja a saját dolgát...
De ezt macerásnak érzem. Csak akkor akarom ezt meglépni, ha nincs jobb.Tehát a kérdés, hogy hogy tudok egy függvényből a másik által létrehozott class gyereket törölni, vagy pedig a több függvény hogy tud olyan gyereket létrehozni, ami kívülről törölhető.
Köszi előre is!
Üdv: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest