- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Esetleg elolvastad, amit írtam? Nekem a vastag falak és a hatalmas ház miatt legalább 5 mesh eszköz kéne! Lehet még több is. Na az már egyáltalán nem filléres dolog. És mivel csak telefonnal vagyok wifin, és azzal is csak nagyon ritkán, így egyáltalán nem áll szándékomban még egy telefon árát belefektetni a megoldásba! Az hogy te mire szórod el a pénzed, az a te dolgod, viszont én minden egyes kiadást többször átgondolok és próbálok mindent a lehetőségekhez mérten költséghatékonyan megoldani! És ez nem fillérb@szás, hanem átgondolt cselekedet. Ha nem tudsz segíteni, akkor kérlek (ahogy Mcrazy is tette) tartsd meg magadnak a véleményed, az előitéleteid továbbá a megjegyzéseid! Nagyon köszönöm! És elnézést kérek az Off miatt.
Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
UI.: köszönöm Mcrazy-nek hogy kiállt értem! -
Nem akarok tovább erről témázni és magyarázkodni, példálózni.
Az a kérésem, hogy a jövőben se nyilvánosan, se burkoltan ne minősíts senkit. Ha tudsz és akarsz segíteni, azt nagyon megköszönöm mindenki nevében, ha nem vagy esetleg bosszant a kérdező, akkor csak görgess tovább és ne foglalkozz vele, majd a többit én elintézem.
Köszönöm! -
Nem kell mindjárt nekiszaladni a másiknak. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ha megoldható valami MD-al, akkor megoldjuk, ha nem lehet, akkor úgyis más után kell nézni. Van aki szereti a megszokott dolgait és amit csak lehet, azzal akar megoldani. Nincs ebben semmi rossz.
Azért megjegyzem, hogy nálam sem hozott megoldást a Mesh. Vettem két egyforma Asus routert és a Huawei telefonok az istenért sem akarnak roamingolni. -
-
no1r
őstag
való igaz, utána már olvastam. a következőkkel kerestem:
- smart socket
- smart plug
- töltés
- töltigaz, én is töröm a magyart, mert fingom sem volt, hogy "wifi csatlakozó" vagy "okos konnektor" néven futnak ezek.
közben pedig hasonló módon "oldottam" én is meg:
1) screen on
2) start smart plug app
3) toggle on/offnyilván ehhez az kell majd, hogy ne legyen képernyőzár beállítva a telefonon, amit cégesen nem tudok beállítani így a tesztelés még várat magára másik telefonnal.
csak ma kezdtem el ismerkedni az MD-vel szóval bocsánat a hülye kérdésért... még azt sem tudtam, hogy fel tudja ébreszteni a képernyőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest