Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Köszi, megnéztem!
Némi építő jellegű kritikával élnék, remélem, nem haragszol meg érte! Tök jók az ilyen videók, de rájöttem, hogy sokkal könnyebben emészthetőek, ha az ember bökdösés helyett, egérrel végzi a műveleteket. Akkor a néző nem csak a bökés pillanatában látja meg, hogy hova böktél, hanem az egérmutatót figyelve már előtte is.
A másik, hogy csak úgy tudtam megnézni a videót, hogy bejelentkeztem a gmail fiókomba. A megosztandó adatokat én egy publikus jogosultságú mappába szoktam tenni, és ezt a formátumot linkelem:https://drive.google.com/file/d/fájlazonosítótilleszdide/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Mozilla Thunderbird
- BestBuy topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2