Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan
üzenetére
Nem egy nagy - Was ist das - csak sokat kell vele foglalkozni, megtanulni lépcsőzetesen felépíteni.
Hidd el, hogy én is tanulok nap mint nap valami újat.
Akik most kezdtek bele, azoknak sokkal könnyebb, mivel már magyarul is tud (nem tudom elégszer megköszönni a rengeteg munkát, amit Oldman2 beletett).
Amikor én először feltelepítettem, akkor még a 2.x,x akárhányas verziónál tartott és több mint a fele feature hiányzott abból, ami most benne van.
Csak hogy néhányat említsek: Feltételt csak a feltételekhez lehetett adni. Sem az eseményekhez, sem a műveletekhez nem. Nem volt a feltételek között AND/OR/NOT/XOR lehetőség. Nem vol copy-paste lehetőség. Nem volt megosztás csak egyben lehetett az összes makrót menteni. Nem volt If/else, Do/While ismétlés. (Ezek nagyon sokat segítettek a bonyolult makrók leegyszerűsítésében) Egyedüli lehetőség volt az ismétlésre a makró ismételt futtatása. Nem volt Esemény aktív feltétel. stb..stb.. Sorolhatnám még 1 ideig.
Ja és nem tudott a program magyarul, én meg nem tudtam (és most sem tudok) angolul.
Ennek ellenére számomra tanulhatóbb és kezelhetőbb volt mint a vetélytársai. Pld a Profilváltó, Mobilinternet ki/bekapcsoló és még jó néhány makrómat már magam sem tudom, hogy hányszor építettem újra. Ahogy jöttek az új feature-k, úgy jöttek az új ötletek, hogy miként lehet jobbá, szebbé, stabilabbá tenni egy meglévő makrót. Egyre jobban megszerettem.
Nézzetek utána a történetének! (Ez nem az összes) Volt amikor 2 naponta jelent meg új verzió (volt ebben sok hibajavítás is, de fejlesztés is bőven.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Starlink
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Horgász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2