Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan
üzenetére
Nem egy nagy - Was ist das - csak sokat kell vele foglalkozni, megtanulni lépcsőzetesen felépíteni.
Hidd el, hogy én is tanulok nap mint nap valami újat.
Akik most kezdtek bele, azoknak sokkal könnyebb, mivel már magyarul is tud (nem tudom elégszer megköszönni a rengeteg munkát, amit Oldman2 beletett).
Amikor én először feltelepítettem, akkor még a 2.x,x akárhányas verziónál tartott és több mint a fele feature hiányzott abból, ami most benne van.
Csak hogy néhányat említsek: Feltételt csak a feltételekhez lehetett adni. Sem az eseményekhez, sem a műveletekhez nem. Nem volt a feltételek között AND/OR/NOT/XOR lehetőség. Nem vol copy-paste lehetőség. Nem volt megosztás csak egyben lehetett az összes makrót menteni. Nem volt If/else, Do/While ismétlés. (Ezek nagyon sokat segítettek a bonyolult makrók leegyszerűsítésében) Egyedüli lehetőség volt az ismétlésre a makró ismételt futtatása. Nem volt Esemény aktív feltétel. stb..stb.. Sorolhatnám még 1 ideig.
Ja és nem tudott a program magyarul, én meg nem tudtam (és most sem tudok) angolul.
Ennek ellenére számomra tanulhatóbb és kezelhetőbb volt mint a vetélytársai. Pld a Profilváltó, Mobilinternet ki/bekapcsoló és még jó néhány makrómat már magam sem tudom, hogy hányszor építettem újra. Ahogy jöttek az új feature-k, úgy jöttek az új ötletek, hogy miként lehet jobbá, szebbé, stabilabbá tenni egy meglévő makrót. Egyre jobban megszerettem.
Nézzetek utána a történetének! (Ez nem az összes) Volt amikor 2 naponta jelent meg új verzió (volt ebben sok hibajavítás is, de fejlesztés is bőven.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Netfone
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borderlands 4
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bialetti kézi kávéőrlő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2