Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudomásom szerint az üzenet küldő programok egy szolgáltatást futtatnak a háttérben, szóval soha nem állnak le teljesen, kivéve, ha alkalmazásoptimalizálás közben kikapcsolja a rendszer.
viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?Így igaz! Egyébként normál helyzetben, ha nem jegeled az appokat, akkor amint internethez jutnak, értesítenek. Persze ha mégsem, akkor jó ez a verzió, hogy időnként előtérbe hozod azt, ami nem hajlandó értesíteni (mondjuk nekem csak a Skype-val volt ilyen gondom).
Az én példám csak egy alap. Természetesen lehet, sőt kell is csiszolni rajta, mégpedig a Triggers feltételeket meg kell adni, pld: csak akkor fusson le, ha ki van kapcsolva a wifi, le van zárva a kijelző, illetve pld 7-21 óra között.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Retro teló rajongók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Pixel 7a Dobozában
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2