Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsis
csendes tag
Sziasztok.Radeon HD 2600 PRO PCI-os k'rtyam van de mar sok kext proba utan sem tudom mukodesre birni.Van valakinek hasznalhato otlte?Elore is koszonom.
-
lukacsis
csendes tag
Sziasztok biztos nagyon butoa kérdés , de amikor csak -x -s -el indul csak újra a rendzser utánna mit lehet tennni?Hogyan állítható helyre.Eddig windows-os voltam (mar vagy 15 éve) a Mac-hez még h... vagyok bevallom.Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol van egy ilyen kezdőknek valami infó, hogy ha nem indul a rendszer milyet parancsokkal lehet életre kelteni és melyik mit jelent?
Radeon HD 2600 Pro (PCI-Expres)melyik kextel lehet működésre bírni? Mert egy regi 10.5 -höz való driver, amit telepíteni kellett hazavágta a rendszert, most húzom újra,mert nem tudom, hogy hogyan tovább.
Az alap 1024-es felbontást, hogyan lehet áttállítani nagyobbra?
Az eddigi segítségetekért is ezert köszönet, a renszer már a 10-dik újra telepítés után is jobban tatszik mint a vindows, szerintem jóval gyorsabb,csak még ebben a kextes újratelepítésekben,törlésekben parancs sorból nem vagyok otthon (igazábol eggyáltalán nem tudom hogyan kell).
Szóval ha van még elég türelmetek legyetek szívesek segítsetek!
Köszönöm. -
lukacsis
csendes tag
Köszi sikerült,működik van hang és a mikkrofon bemenet is működik.Köszönöm!
Van 5leted miért nincs kép skype alatt?Sem akivel beszélek,sem magamat nem látom.Pedig az osx instal elején működik a kamera ( Micrasoft LiveCam) meg a skyp-nál is akkor amikor profilképet csinál,de utánna a beszélgetés alatt sötéttség.Akivel beszélek az lát engemet.Csak én nem látom magamat és aki hív.
Mi a teendő ha nem indul az OSX, kernel panik? Már párszor úratelepítettem a sok driiver probálgatás miatt.Van rá vmi megoldás amivel helyre lehet hozni ilyen esetben. -
-
lukacsis
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék.t.Az lenne a gondom, hogy Realtek ALC 888-as alalplapi hankártyám van hang csak éppen semilyen bemenet (a mikrofon kellene a skype-hoz) nem észle.Egyszerűen hogyan lehetne azt megoldani, hogy legyen hang is és a mikrofon bemenete is működjön?Az Audigy 2-vel is ilyen sok a gond, mert az lenne egy elfekfőben és ha azzal egyszerűbb akkor berakom azt.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tlac