- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
cseke- #31443 üzenetére
2. kérdésedre - Apple hivatalos álláspontja, hogy majd valamelyik következő os javításban kerül sor ennek a hibának a javítására, valamiért a TRIM-et nem minden SSD-nél tudja jól kezelni az új filerendszer.
Nálam TRIM kikapcsolva a boot ~8 sec, TRIM bekapcsolva ~90-120 sec.
-
kushwavez
senior tag
válasz
cseke- #31443 üzenetére
1. Clover Configurator-ban a "GUI" fülben a "Hide Volume"-hoz kell beírni az .efi útvonalát amit el akarsz rejteni.
Nekem UEFI-s gépen csak a Windows, a macOS, meg a Recovery van megjelenítve. A Hide Volume-nál meg ezt írtam hozzá: "\EFI\BOOT\BOOTX64.EFI", "Windows" (ez magát a windows partíciót rejti el, és marad a "Microsoft EFI" amivel a Windows-t bootolja). [KÉP]
2. sajnos erre nem tudom a választ, nekem is tölt. A boot időm kb 2 perc (talán) és amit mutattál képet, azután tölt sokat nekem is. -
zsnorbi21
tag
válasz
cseke- #31376 üzenetére
Szia!
Ezek segítségével:
[link]
és
[link]Annyi fontos, hogy az ethernet kártyád fel kell hogy legyen ismerve a rendszer által és elsődleges helyen kell lennie (en0), még ha nem is azt használod hanem a wi-fi-t. Én ezzel szívtam sokat mire rájöttem(egyébként le van írva a 2. link alatt, de figyelmetlen voltam).
-
gazso007
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest