Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
Topikgazda
válasz
RaZroX
üzenetére
én olcsóbban vettem egyet, bár macos alatt nem próbáltam még, de elvileg működne, mert úgy választottam, hogy támogatott legyen mindenhol (win, macos, linux)
az számít milyen chip van rajta, így legtöbb esetben jóval több dolog működik, mint ami az ilyen listákon fel van sorolva ([link])két usb wifi-s projektről tudok, így nem kell a gyári ősi driverekkel sem vacakolni
[link] [link]a routeres megoldás, amit még írtam bár lehet nem szép, de teljesen natívan működne a macos-szel együtt
apóról 5k környékén lehet találni openwrt kompatibilis routereket is, azokkal bármit megcsinálsz, de gyárilag is támogathatják ezt, utána kell nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

tlac