Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz PlanetDada #7749 üzenetére
10.6.8 alól lehet majd megvenni AppStore-on keresztül és letölteni.
Lehet csak Lion install-t csinálni. -
ko9
addikt
Te várj egy kicsit, az új MacPro HD6950/6970-el fog jönni, és akkor eljön a Hawaii. Kb a Lionnal egy időbe fog megjelenni, a hónap vége fele.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Ez normális kép, Bootcamp-es ISO. Nem sokra mész vele
10.6-os vagy 10.6.3-as DMG-t szedj le, amit TransMac-al pörkölj ki. Nem kell konvertálgatni semmit, mert elszúrja a Bootsectort.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Esetleg nincs integrált kártyád? 10.6.8ban benne van a support, csak telepítés idejére ki ajánlott venni.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz PlanetDada #7749 üzenetére
Retail van fenn, vagy valamilyen herélt verzió? [Combo Update]-et próbáltál leszedni és felrakni? Milyen hibát dob?
-
Clemi
veterán
0.6-os vagy 10.6.3-as DMG-t szedj le, amit TransMac-al pörkölj ki. Nem kell konvertálgatni semmit, mert elszúrja a Bootsectort.
Van néhány verzióban dmg fájlom, de valamiért a TransMac mindegyikre azt írja, hogy a lemezkép nem írható fel. Ez vajon miért lehet?
Mással nem jó ha kiírom? -
RaZroX
addikt
Szerintetek egy ilyen cuccost milyen MacBook-ra lehetne/érné meg cserélni ?
This is the way
-
F34R
nagyúr
akkor ami az adatlapomon van gép , amd-s sajnos melyik verzióval próbálkozzak csakis pendriveról akarom felrakni tehát egy tuti verzió kell
-
PlanetDada
csendes tag
Megörűlök :S Akarok regisztrálni a Tonymacosx86.com-on hogy letöltsek dolgokat. De a regisztráció végén van egy olyan kérdés hogy Whos created iBoot? Bármit írok be nem fogadja el! Hát honnan a bánatból tudjam? Ha valaki regisztrált már itt segítsen legyen szíves!
-
ko9
addikt
válasz PlanetDada #7766 üzenetére
TonyMac?
-
odessa32
tag
Pendrive-rol, hogyan kell osx-et telepiteni????
Bocs, vizibicikliről vagyok.
-
ko9
addikt
-
odessa32
tag
-
Nova96
őstag
Üdv nagyon nehéz mac os x-et telepíteni pcre? Honnan tudhatom meg jó e rá a gépem?
-
RaZroX
addikt
Asus Xonar DG hangkártya működhet ? Ha igen akkor hogy ?
This is the way
-
Nova96
őstag
-
Kommy
veterán
SSD-re próbált már valaki telepíteni Mac-et? Multkor próbáltam és másodikindításra már nem ment a rendszer, míg ugyan az a rendszer rendes vinyóról semmi gondja sincsen. Persze az ssd-n lévő windows-al semmi probléma.
Ki akarom próbálni a lion-t és most csak az ssd-re tudnám felrakni, mivel kell a másik vinyón lévő osx.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Lassan eldobom az agyam! A TransMac-al már a 4. DL-es lemezem lesz selejt. Bármelyik dmg fájlt akarom vele felírni, először korrekten beolvassa a tartalmát, majd elkezdi az írás parancsra kitömöríteni utána pedig felírni (a folyamatjelző csík meg se mozdul) eljut a szövegben odáig, hogy a lemez lezárása, majd dob egy hibaüzenetet, hogy a lemez nem írható, vagy tele van, vagy out of memory.
Van valakinek ötlete mi okozhatja ezt? Bekavarhat a VMware és a VirtualPC jelenléte a gépen (nem fut egyik sem jelenleg)? Egyszerűen egyik képet se tudom ezzel a programmal kiírni.
Korábban sikerült néhány változatot kiírni a PowerIso-val, de azokat meg az iBOOT-al való indítsnál a lemezcserénél hiába nyomkodom az F5-öt nem olvassa be a lemezeket. Ha nem nyomok F5-öt, és verbose módban entert nyomok akkor elindul ugyan a lemezek beolvasása, de mindenféle hibaüzeneteket kapok, olyanokat amik elsősorban arra utalnak, hogy nem talál bizonyos fájlokat a telepítő amiket keres, ezért gondolom, hogy nem jók az eddig megírt lemezeim. Próbálta, többféle paramétert is megadni (-cpus=1 busratio=33 vagy PCIRootUID=1, esetleg kiegészítve a -x-el) de az eredmény minden esetben ugyanaz.
Találtam a Tonymacx86 fórumon leírást olyantól, akinek ugyanez a konfigja mint nekem (nekem Nvidia GTX460 a vidkari, neki ATI) az ő leírása szerint kezdtem el, de nálam nem megy a dolog.
Tudom sokmindent leírtam itt egyszerre, sajnos hiába olvastam el többmint 3e hsz-t, és hittem azt na milyen okos is lettem most, egy lépéssel sem jutottam előbbre az OSX-hez.
Kb ilyen képeket kapok.
-
xedos
addikt
Ha ugyanezt a teljesítményt akarod -főleg grafikában, akkor a Macbook kiesett...
Árban egy régi MAcbook Pro-ra érdemes gyűjtened, az 160K körül van, és gef go 8600-as VGA-val van szerelve. Az unibody prok-ban lehet már 9600-as is, de azok inkább 250K felett vannak...
Amúgy MAC-esek nem szoktak Pc-re cserélni -esetleg boltosok. -
Clemi
veterán
Valszeg nekem más verziójú a programom, mert a pendrive-ot nem is látja az eszközök között.
Más!
A sok szenvedés után, úgy döntöttem kipróbálom a 10.6.6i Hazaard verziót. Ezzel korrekten el is indul a telepítő, viszont a customize részben lövésem nincs miket jelöljek be.
A konfigurációm:
P8Z68-v pro alaplap, I5-2500K proci, Nvidia GTX-460 videókártya, 4GB RAM
-
F34R
nagyúr
(#7792) Clemi
berakod a pendrivet mikor megnyittad a programot és van oylan valamelyik menüben hogy refresh devices.
Nem tudom nekem AMD-s szóval én biztos szívok majd vele egy rakatot
10.6.1(#7793) odessa32
nem tudom nem sokára lejön ezzel a csoda nettel majd később jelentkezem
-
F34R
nagyúr
nah ennyit a transmacről persze hogy nem tudok bootolni pendrive-ról felejtős nálam a mac.
-
odessa32
tag
Ez a transmac nem müködik. mivel lehetne még kiirni???
Bocs, vizibicikliről vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest