Új hozzászólás Aktív témák

• thmsk

csendes tag

Sziasztok!

Abszolút kezdő vagyok és segítséget szeretnék kérni Sonoma usb telepítővel kapcsolatban.

Láttam egy videót ahol egy HP 15-ös notebookra felment mindenféle gond nélkül a Sonoma ( EliteMacx86-os videó ).

Az, hogy mi működött rajta és mi nem azt nem tudjuk de a lényeg, hogy felment.

Az Ő videóját követve megcsináltam az EFI-s telepítőt Windows alatt viszont a nagy problémám az, hogy bootnál nem indul el a telepítő.

Bebootoltatom a pendriveot, ,be jön az Open Core Boot menu, rányomok elősször a reset NVRamra ( ahogy a videóban láttam ), után ismét boot, majd rányomok az EFI (external ) ( dmg )-re, bejön az Apple logó és ott megáll, újraindul és ugyanazt bedobja.

A gépemben egy Ryzen 3 3330u proci van.
    Vega 3 kártya.

Az tudom, hogy a wifi kártyám nem fog működni mert nem támogatott de majd wifi stickel megoldom ha működik minden.

Biztos, hogy én rontottam el a config fájlt és valami bagatel dolog lesz de nem jövök rá mi.

Ennyit tudok jelenleg elmondani a helyzetről, tudom, hogy Intel és csoport meg, hogy Ryzen proci de gondoltam megpróbálok segítséget kérni mert ha a telepítő jó akár fel is mehet rá a Sonoma.

Előre is köszönöm ha valaki segít nekem!

Új hozzászólás Aktív témák