- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Hali,
Holnap segítenem kellene egy havernak vissza alakítani egy hackintosh gépet windowsra. Nem értek se én se ő az átalakított részéhez, valakinek fizetett régen hogy összerakja neki, de már elavult, nem tudja frissíteni, és az újabb szoftok nem mennek.
Mi a legkönnyebb út? Itthon írok egy win boot sticket, és ott valahogy belépek a biosba, majd tolok neki egy resetet, mert gondolom ott is át vannak állítva dolgok, majd boot from pendrive, és innen már lazán tudom formázni az ssd-t amin a mac os van?
Régen volt benne egy windows ssd is, de azt kivette belőle mert mindig megkérdezte hogy wint vagy mac-et bootoljon, és zavarta.
Még sosem alakítottam így vissza gépet, és a lehető legkevesebb időt áldoznám rá, de félek hogy valami buta beállítás miatt amiről még nem is tudok, egész nap ezzel kell majd szórakoznom.
pl nem tudom hogy megyek be biosba, engedi majd a sima f2 vagy delet gombokkal az indítás után, vagy kell valami varázslat, hosszan nyomva tartva a power gombot, miközben a másik kezemmel lanton játszom Mr Wozniak kedvenc nótáját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest