Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Hali,

Holnap segítenem kellene egy havernak vissza alakítani egy hackintosh gépet windowsra. Nem értek se én se ő az átalakított részéhez, valakinek fizetett régen hogy összerakja neki, de már elavult, nem tudja frissíteni, és az újabb szoftok nem mennek.

Mi a legkönnyebb út? Itthon írok egy win boot sticket, és ott valahogy belépek a biosba, majd tolok neki egy resetet, mert gondolom ott is át vannak állítva dolgok, majd boot from pendrive, és innen már lazán tudom formázni az ssd-t amin a mac os van?

Régen volt benne egy windows ssd is, de azt kivette belőle mert mindig megkérdezte hogy wint vagy mac-et bootoljon, és zavarta.

Még sosem alakítottam így vissza gépet, és a lehető legkevesebb időt áldoznám rá, de félek hogy valami buta beállítás miatt amiről még nem is tudok, egész nap ezzel kell majd szórakoznom.

pl nem tudom hogy megyek be biosba, engedi majd a sima f2 vagy delet gombokkal az indítás után, vagy kell valami varázslat, hosszan nyomva tartva a power gombot, miközben a másik kezemmel lanton játszom Mr Wozniak kedvenc nótáját? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés