Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz kerobi #34323 üzenetére

Írtuk, hogy bluetooth és wifi nem fog működni, csak ha veszel külön bővítőkártyát hozzá ami nem intel.
    Leállítási probléma nálam nincs, azt passzolom.
    Nálam az uhd 630 windows-ban néha gondolt egyet és eldobta a képet majd újra betöltött. Youtube és társai esetén is x idő után beállt a kép, a hang még ment, 2-3 másodperc múlva eldobta a képet és vagy frissíthettem be az oldalt újra, vagy indíthattam újra a chrome-ot.
    Ehhez képest mac alatt semmi ilyesmi nem történt, annyi h érezni h lassúcska, majdnem mintha winyóról menne a gép, az igpu fogja meg az oldalak betöltési sebességét. Mióta beraktam az rx 5700xt-t, pöccre csinál mindent. Nem gondoltam volna, hogy netezéssel kapcsolatosan ennyire limitálhat egy igpu, és mégis, minden oldal betöltése extra 1-3másodperc (ergo ugyanolyan gyors, mint a 2014 mid macbook pro 13", ami szintén igpu-t használ).
    Ha zavar az ilyesmi, akkor egy használt RX 580-assal ezt is tudod orvosolni (de ahhoz nem tudok segíteni configolással), azt meg még nem néztem meg, hogy egy olcsóbb RX 5500-5600-as széria megy-e (gondolom igen), hasonlóan nem vágom, hogy RX 560-570 vagy régebbi RX 460-470-480 mennyire mükszik, bár menniük kéne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés