Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RoryBreaker

aktív tag

Egy kis segítséget szeretnék kérni telepítéssel kapcsolatban.

Adott egy pendrive mac osx 10.9 mavericks retail telepítővel + multibeast.
    Sikerült eljutnom a telepítőig, viszont nem látta a winchesterem amire telepíteni szeretném.

A konfiguráció:
    (Dell optiplex 755 MT)
    alaplap: Intel, csak annyit tudok róla, hogy gm819, q35 (gyári dell optiplex 755 MT lap)
    proc.: core 2 duo E8200
    amire telepíteni kellene: 2,5” Samsung 320GB sata II

(Windows 7 alatt tökéletesen működik a gép már jó ideje)

Alaplapi eszközöket kikapcsoltam, AHCI módban a sata, csak egy pci-e nvidia gtx650 van benne, HDMI –vel összekötve egy kijelzővel.

csak úgy sikerült telepítenem, hogy külső USB rackbe dobtam a winchestert, (úgy látta csak), akkor a telepítő végigment, viszont utána bootolni nem tudtam a winchesterről úgy, hogy usb-n maradt. Amikor megpróbáltam úgy, hogy visszatettem sata kábelre a gépbe, akkor pedig valami hibaüzenettel folyamatosan megáll. Ha jól gondolom valami AHCI hiba. (csatoltam a képernyőt)

mind a 4 sata csatira próbáltam dugni a winchestert, nem látja. Minden felesleges dolog le van húzva a sata végekről.

Lehet nem jól sejtem, de gondolom az alaplapom körül lehet valami gond. Gondolok itt a sata vezérlőre.

De csak próbálkozom, annyira nem értek az OSX-hez, viszont, most kellene egy mac rendszer.

A lényeg, hogy kellene egy gépet összefabrikálnom, ha lehet ebből az optiplexből. Gondoltam arra, hogy az e8200 alá kellene valami olyan lap amivel működik. Már ha ez a probléma Ön szerint.
    Tudtam szerezni egy asrock G41C-GS lapot, azzal van értelme próbálkoznom?

Új hozzászólás Aktív témák