Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a1200

aktív tag

válasz Máté94 #20349 üzenetére

Ez a H77-M lap tűnt az optimálisnak arra, amire használom a gépemet, no játék, se komolyabb program, és még 3-4 év múlva is jól használható lesz.
    A B75-ös gyengébb, a Z77-es játékra, tuningra való, ezért lett H77 mATX, bár a házam ATX-es.
    Csak ez a választék Asus 1155 mATX-ben: P8H77-M LE, P8H77-M, P8H77-M PRO
    Az LE lebutított 2 RAM slotos, a pro meg felesleges, így sem használom a PCI csatikat, ezért lett a középső.
    ATX-ben csak 2 van: P8H77-V LE, P8H77-V, de ezekben még több PCI, stb. van, nem kell.

Azért lett Asus, mert előtte is Asus 775-ös volt 5 évig, és hibátlanul működött végig.
    A Gigabyte nem tetszik, az Asrock gyengébb, ezért olcsóbb, az MSI sem tetszik, és nincs több értelmes márka.

Amúgy meg nem értem mi köze a linkednek a lapomhoz, írd le a lényeget, nem beszélek angolul.
    Miért kéne a BIOS-omat módosítani az OS X-hez?

Azt nem írtam, hogy semmilyen módosítást nem lehet végrehajtani az alaplapomon, se a BIOS-ban, mert ugyanezt a lapot használni akarom a mostani Win7-emmel is.
    Az egész OS X telepítés arról szól, hogy végre lássam milyen ez az OS, mert sajnos nem tudom kipróbálni eredeti hardveren, nincs 250-350e-em erre, mocskos drága, iszonyú haszonnal dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák