Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is most néztem utána, hogy mit gondol erről pár veterán de ők nem aggódnak ez miatt sőt szerintük ez akár jó dolog is.
Ugyan erre még sehol nem volt példa, hogy kapásból lesz T3 tartalom de csak a nyitó részét kapjuk meg és majd később a többit.
Azért így most nem lehet panasz, hogy nem lesz mit csinálni a játékban nyitáskor.
Pénzel nem feltétlen fognak tudni rohanni a pénzes bálnák sem mert material hiány lesz kb marketen is mert mindenkinek kelleni fog a saját dolgaihoz.
Illetve értelme sem lesz annyira sietni de hát ha valakinek arra van igénye felőlem tegye engem nem érint.
'saját tempómban játszok MMO-t azt ha hosszú távon maradok úgy is oda érek én is'Ami persze majd számítani fog, hogy alakították ki a mi verziónkhoz a haladás sebességét a Tier-ek meg úgy alapon a tartalom közt de aszondják hogy gondoltak erre direkt. 'na majd kiderül'
Azt írják, hogy lesz majd teljes patch note meg elmondják hogy lesz ténylegesen a pénzes dolgai a játéknak meg miben fog különbözni a mi régiónk a többitől.
Lehet nem ártana már tényleg eldöntenem a main karimat, pláne ennyi tartalom mellett nem fogok 1 hamar altozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.09
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'saját tempómban játszok MMO-t azt ha hosszú távon maradok úgy is oda érek én is'