- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyte33
tag
válasz
Flyte33 #3614 üzenetére
Na ugy latom senki nincs itt.Akkor kerdezek itt.A Control pod-hoz lehet venni valamilyen hosszabbitot?Vagy valaki mar vett olyat?Amugy rendeltem egyet es ma lejott kiprobaltam ossze dugtam a control pad kabelevel,minden passzolt de nem megy.Lehet h nem erre valo?Nem kuldheti at a jelet ?koszi a valaszt elore is.
-
Zoley3
tag
válasz
Flyte33 #2253 üzenetére
Ahogy XtremLor is írta,nyugodtan meg lehet venni az óccsót is,csak vigyázni kell rá hogy ne törjön túl meg,arra meg a hosszabb jobb megoldás
Én is vettem az elején olcsót meg drágát is..de semmi működésbeli különbséget nem tapasztaltam,egyszerűen a drágábbon a szigetelés merevebb-vastagabb és max a csatlakozó minőségibb (kopás állóbb).
-
Zoley3
tag
-
Maxtreme
addikt
válasz
Flyte33 #2241 üzenetére
Azéert arra kíváncsi lennék hogy ki az a "whitefülű" aki egy ilyen rendszernél észreveszi a hangminőségbeli változást jobb kábelek beiktatása esetén.
Mert ha egy több százezres csöves erősítőről beszélnénk, szintén ennyibe kerülő hangfalak mellett, már ott is necces a dolog, de ám legyen
Remélem akinek feltűnt a változás az alaplapi hangkártyával használja, az analog bemeneteken keresztül. -
-
-
XtremLor
őstag
válasz
Flyte33 #2126 üzenetére
A z5500ban nagyobb mely van, az is dubog meg jobban mint ez.
._.Dante._.
Nem biztos hogy mergeri a csere, hogy ha ujabb model pid alapjan ugy is tudod, akkor megbizhato az is, lehet nem is kell cserelni, max ha fentebb akarsz lepni, viszont akkor lehet mas iranyt kellene megcelozni. -
Bélaaaa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Gran Turismo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest