Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
PedroStarr88
üzenetére
Nekem sajnos nincs ötletem, viszont kérdésem lenne. Milyen felhasználás mellett ment tönkre? Pár éve van nekem is ilyen, mérsékelt hangerőn van csak használva és nem is minden nap. Nagy terhelésnél/nagy hangerőnél következnek ezek be? Ugye az egyértelmű, hogy melegedési probléma van gyárilag ennél a cuccnál, a kérdés csak az, hogy azoknál is számítani kell az ilyesmire akik csak visszafogottan használják mint én?

-
-
-
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azt hittem, hogy már régebben vannak benne...
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
De mióta volt bent?
-
-
válasz
Freezee
üzenetére
Abszolút "szolidan", normál felhasználás között van csak használva. Zenét egyáltalán nem hallgatok rajta, mondjuk erre nem is alkalmas. Ráadásul nem is mindig megy, tévéműsornál szinte egyáltalán nincs használva, filmnézésnél van bekapcsolva csak. Meg néha játék. Az igazsághoz mondjuk az is hozzá tartozik, hogy sohasem nézegettem a hátulját, hogy mennyire meleg.
-
Nekem közel öt éve megvan ez a cucc, és semmi baja. Törvényszerűen tönkre megy egy idő után, ha nincs hűtés módosítás?
-
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Az 3D beállítás csak egy kamu valami. Lehet, hogy a fülednek jobban hangzik valamiért, de az nem lesz valódi 5.1

-
válasz
DjShockh89
üzenetére
Szia! Bocs, de átsiklottam a korábbi kérdésed felett. A csavarra visszatérve végül is nem vettem (én is kérdeztem itt, hogy hol lehet venni), kaptam hozzá egy ismerősömtől.
-
válasz
DjShockh89
üzenetére
-
Üdv!
Nem tudnátok egy linket adni, hogy hol tudnék a hangszórókhoz való csavarokat venni? Voltam már két csavarboltban is, de ugye nem szabvány menet és egyik sem tartott ilyet.
Köszi. -
Menüben van egy beállítás. Hangmenü - Speciális beállítások - Digitális tv beállítása. Itt ha PCM-en van, akkor átengedésre vagy automatikusra kell állítani. Bár nekem LG C1 oled van, de szerintem a menü nem sokban tér el, és nálam is ez volt a probléma amikor először rákötöttem a tévére.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
venom8888
üzenetére
Nincs mit.
Már a 12190 is nagyon jó ár érte. Ráadásul ez nem kamu akció, valóban 18000 volt a fekete változat, kb hetente-kéthetente nézegettem állandóan tavaly óta. Ha meg két párat rendelsz, akkor még megfejelték egy bónusszal. Ahogy megláttam tegnap este meg is osztottam itt, hátha jól jön valakinek, azért nem keveset engedtek el az árából. -
Ha valakit érdekel, akkor az eleve akciós állványra most még pluszban akció van.
-
-
-
-
Kimenet van rajta nem bemenet. Ha bemenet lenne rajta azzal sokra nem mennél.

-
-
-
Üdv!
Én is beléptem a klubba. A régi 5.1-es szettem behalt így nézni kellett egyet helyette. Nem akartam nagy hangfalas rendszer (amúgy sem üvöltettem soha egyik cuccomat sem), erről meg annyi jót olvastam hogy végül e mellett tettem le a voksomat. Hát tényleg nem lehet benne csalódni. A hangszórók méretéhez képest nagyon jó hangzása van, a minősége meg szintúgy. Pláne ennyi pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet, hogy rendelek is...