Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zack
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #26487 üzenetére
"De a rendőr emiatt igen a delikvenst..."
Ez igaz
"maximum 120-140°-ban világító LED-et használ, így "foltos" lesz a vetített fénykéve."
Erre gondoltál szerintem [link] És az hogy foltos lesz a vetített kép, elég enyhén fogalmaztál. [link]
Aki nem tudja hogy kell kinéznie egy rendes vetítési képnek [link]
F_Zolee: "hol kaphatok belevalót közelben."
Jó áron csakis a mesés keleten.
bitpork: "Nem lesz túl erős?"
A beltérvilágítást nem használjuk menet közben.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
válasz M_o_g_y_i #28489 üzenetére
Nézd a jobb oldalát: ha megtanulsz Dánul káromkodni, akkor a Svéd és Norvég is érteni fogja
(#28490) Integrale : szabad. Az itthonról megkötött üzletek raktározási részét oldottam meg olcsóbban mint az ottani munkaerő.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz M_o_g_y_i #29065 üzenetére
"akkor sincs kegyelem, vagy méltányosság, ha pl. benézi valaki a letérőt és emiatt átmegy a másik megyébe, ahol nem rendelkezik érvényes matricával valamilyen formában."
Úgy tudom, hogy az első szakaszon nincs bünti, amíg elérünk egy matricát árusító helyig.M_o_g_y_i Tudsz mást tenni, mint hogy elfogadod a rendszert? Én nem akarom
védenia szabályozást, csak megérteni. Korábban én is blicceltem, és megúsztam(nem is igaz ), de most már muszáj jobban figyelni. Látod, aki bizonytalan, az megkérdezi, és még a navi is figyelmeztet rá. Ezt a jóhiszeműség dolgot meg biztos sokan kihasználták eddig. De állítólag majd még változtatnak rajta hamarosan.EQMontoya Még csak kivonatni sem kell, adásvételit írtok, kötsz rá kötelezőt, és máris átírathatod. Itt van ilyen kiskapu szerencsére, a matricánál most nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz M_o_g_y_i #29074 üzenetére
Egy normalis orszagban azt is el tudnam kepzelni, hogy ha van ugyfelkapunal regelve a teloszamod, akkor a rendszer ha lelo ugy, hogy nincs matricad, dob neked egy sms-t hogy hello, fizetos utszakaszra tevedtel, van egy napod venni matricat vagy jon a bunti. Vagy emailt, az ingyen van.
-
-
-
Skillet
addikt
válasz M_o_g_y_i #29130 üzenetére
Ezt múlt héten lőttem a 11. kerületben. Bízom benne, hogy a 60-as évekből maradt itt. 3000ft?
Az autósoknak meg kiküldenek minimum 30 ezres csekket, ha picit rendetlenkedtek?
Az azért egy kellemes magyar családi kasszának rendesen oda tud pörkölni.
A nő, aki anno lenullázta az autómat, cserbenhagyott, csinált egy fél millás kárt stb és kapott 20 ezer forint bírságot?
Bízom benne, hogy a nyomorult szemétlerakokók alsó hangon 300ezres büntetést kapnak, nem 3ezrest. De belegondolva, mikor is kapnának? Nem miattuk lett kiépítve a véda rendszer sem, hanem már megint az autósokat szo.atják... mikor lesz tele minden kamerákkal az illegális szemétlerakók környékén? Soha.
Múltkor is budafokon fotózta a hatalmas szeméthalmazt két közterület felügyelő... ez minden amit csinálnak.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Ironizer
tag
válasz M_o_g_y_i #29130 üzenetére
Hatoo, en ezt sosem ertettem, hogy miert kene lathato helyen allnia a traffipaxnak. Az autosnak egy dolga van: mindig az aktualis sebesseghataron vagy az alatt hajtani. Minden mas csak mellebeszeles.
Meg azt sem ertem, hogy hogy lehet beleszaladni egy tablaba. Szeme meg fekje minden autosnak van. -
AMD Power
titán
-
Remekelek28
őstag
válasz M_o_g_y_i #30591 üzenetére
ha már most újra kellene vennem,akkor inkább azt a samsungot venném Bár,ha nem állitható a kar,akkor félek,hogy nagyon belelóg a látótérbe,főleg,ha az 5,5 inches telefon is benne van. Az a baj az nem kis súlyú 160 gramm.Azért válhatott le a tartó..De amúgy mindenképp olyan kell,aminek szivacsos a hátulja,alja oldala.. Mert volt már műanyag,az szépen összekarcolja a telefont..
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #31298 üzenetére
Az a gond, hogy ezek ebből így nem tanultak. Ha fel lettek volna jelentve + betétlap, kaptak volna egy csinos kis összegről csekket + ha nem volt érvényes kötelező, műszaki, még a forgalmit is bukják. Még azt is hozzá kellett volna tenni, mindezt nem a károkozásért, hanem a fenyegetőzésért, és hogy még nekik állt feljebb.
Legközelebb el fogja játszani ugyanezt mással, gondolván ő a felsőbbrendű, és úgysem lesz baja belőle.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
veterán
válasz M_o_g_y_i #32735 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást!
1. Erre írják, hogy "Canbus Error Free", ebben már benne lenne az említett ellenállás szerinted?
2. Tudom, hogy a LED nem melegszik, viszont az ellenállás az igen. Ezt jól gondolom?
(Bár az index nem megy hosszan.)Gugliztam, jó nevű cégtől sajnos nem találtam ilyen foglalaltú LED-es izzót. Amiket küldtél, köszönettel elmentettem.
-
veterán
válasz M_o_g_y_i #33677 üzenetére
Rendben, de csak felcseszi a saját idegeit. Inkább kakáljon bele egy zacskóba és csapja ki a placcra a kúton.
ui.: engem 1x akartak átverni -1000 Ft visszajáróval; egyből szóltam, vissza is kaptam. De utólag nehéz ügy.
Qru majd törölje, ha szükségesnek látja, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
-
válasz M_o_g_y_i #33729 üzenetére
Én pár hete szerencsésen vezethettem MunezXBK audiját cca 100km erejéig. Nos, még egy opel insignia mellett elhaladva is halálfélelmem volt benne olyan alacsonyan van az az autó. Lehet csak elszoktam Teddy miatt a dologtól, de nem bírtam vele annyival menni, hogy a hatodik fokozatot váltani kelljen, úgy rettegtem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zack
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #34374 üzenetére
Nem vagyok nagy elektronikai zsonglőr, elég bonyolultnak tűnik. Köszi azért, de szerintem elől nem ledesítem az indexeket.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #34371 üzenetére
Megvan a hiba.
A gyári 2 izzószálas fék/helyzetjelző foglalat 2 érintkezős, viszon amit beletettem ledet, az csak 1. Gondolom ez okozta, hogy folyamatosan égett a féklámpa.
Van ledesből olyan égő aminek az alján 2 érintkező van?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #34430 üzenetére
Berendeltem megint.
Első helyzetjelző lesz a menetfényem. T10-Con-16-LED-CREE-80W-1600LM-Cree
Ez meg a féklámpába:
1206-SMD-127-White-LED-1156-BA15S
Első olvasólámpa 2 szélére:
T4W-BA9S-car-LED-COB-1W-Blanc-white-plafonnier
Jól haladok.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #34435 üzenetére
A hátsó lámpába a 2 izzószálas helyére most már fingom sincs, hogy 1156 vagy 1157. A rendelést töröltem.
Mi a különbség?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #34440 üzenetére
Így már akkor tiszta.
(#34441) LógaGéza
Megrendeltem a drágábbikat. 1157 BAY 15D (piros).
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz M_o_g_y_i #37150 üzenetére
Nekem a műszer fal alatt van oda csak bedugni nehézkesebb de kiszedni egy kézmozdulat.
Jah és a kedvencem, hogy szervizmódban nem sipákol ha nem vagy bekötve.
mod:
Skillet: Persze meg amúgy is folyton változik az ember. Ha ma vennék autót pl már nem hatchback-et vennék hanem vmi koromnak megfelelő sedant.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest