Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz #94529552 #29071 üzenetére
Na ponthogy van...
Amikor mondtam a telefonos bigénekl, hogy én NEM AKARTAM bliccelni, és tudok a tavalyi rendszerről, 3 napra rá megvettem az ÉVEST (januárban, tehát a tavalyi rendszer szerint mivel látják nem csalni akar az illető és ugye az éves jan.1-től köv. jan. 31-ig tartó időszakra érvényes), kérdeztem ez esetben dafukk???
Ekkor úgy mellékesen megkérdeztem mi a szitu, ha véletlen hajt föl a pályára valaki, vagy nem tér le időben?
Erre mondta, "nincs kegyelem" idéntől.
Annyira nem ismerem a pályákat, hogy példát mondjak rá, de nyakam rá van olyan helyzet, hogy ha nem térsz le időben, akkor a köv. lehetőségnél már masszívan másik megyébe érsz, és ott lehet megb@sznak emiatt.
Ahol elvileg nem lenne bünti, mert a köv. lehetőségig nincs szablya papíron, de a gyakorlatban lehet mégis kijön a bünti.
Én amikor rájöttem a "tévedésre" és tudtam tavaly nem cekcuáltak volna meg a januárban bekövetkezett esetben, felhívtam őket, kérdeztem mi a szitu?
Erre volt a reakció akkor, hogy "sajnos idén már nincs lehetőség a bünti elengedésére", hiába bizonyítja a pár nappal később megvett matrica.
Mert az gondolom egyértelműsíti, hogy egész évre igényt tartok rá (ezért szó nélkül ki is fizettem az árát) mihelyst rájöttem pár nappal azelőtt elmaradt.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest