- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
EQMontoya #35994 üzenetére
nálam mondjuk a GE Megalight 90%+ fél évente kiment... az 50%+ is. azt tényleg nem ajánlom emiatt, bár sokkal olcsóbb, mint a Night Breaker. régebben, míg nem 2x annyiba került, csak 20% különbség volt, addig Osramot vettem, de ott mindig előbb eladtam az autót, mint hogy kiégjen
TaaT: csak vissza kell berhelni a csatlakozót, ami a xenon trafója miatt szétbarmoltak...
-
do3om
addikt
válasz
EQMontoya #35994 üzenetére
Mondom, a bolti hsz-ek között vannak ilyenek.
Hogy én is írjak valamit:
És akkor a 600 Ft-os az mi egy csoda vagy mi? Mert nem két éve hanem megmondani nem tudom hány évente cseréltem. Azt hiszem a 12 éves autómba (újként lett véve) vagy 3x vagy 4x cseréltem, és nem párban! Mindig csak ami kiment. Azt hiszem az egyik izzó vagy 7 éves benne a másik ment ki többször.
Amúgy amiben könnyen cserélhető ott nem nagy baj ha csak 2 évet bírna. Szintén mindig lámpát használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest