- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még az iq-val sem álltam be szívesen. Szar a lehajtó (meredek és szűk), pluszban belül meg kell fordulni hogy ki gyere mert tolatásban levered az elejét ha nem nagyon lassan mész (majd minden "sima" autónak elöl kisebb a terepszöge, persze lefelé is vigyázni kell de az egyszerűbb mint felfelé tolatás elején tökölni). Ha mindenki bent áll akkor meg egyszerűen nem fordulsz meg max egy smarttal, mert az én helyem éppen a mélygarázs végén van, nem befordulok a helyemre mint a másik 6 hely (mellettem a másik ilyen vacak hely).
-
rbalint88
addikt
Meg nyaralaskor egyszer leszenveded, aztan harom hetig nincs vele gond
Jaja, nem volt veszes felara a babyguard folianak.cOxeR: alapbol ha olyan autot hasznalok, nincs vele gondom nekem se, csak utobbi evekben elkurvultam, Audiban van hatso radar, i30-ban hatso radar+kamera, eGolfban korbe radar+hatso kamera. Plusz mindegyikbol mas a kilatas, a tukrok, stb. Sokkal konnyebb ezekkel az elet, ha gyakran ulsz mas autoba. Ha csak egyet vezetsz, akkor azt megszokod, megy konnyen segedeszkoz nelkul is a parkolas. Foleg a kamerahoz nagyon konnyu hozzaszokni, hianyzik is az Audibol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Térerő gondok, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged