- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gabesz87 #199192 üzenetére
B6-ban rendes motorosan állítható volt. Havernak volt az E92-ben ilyen kihúzható hááát az kb semmit nem ért. Hosszú a lábam ezért a térdem magasan van, így pont nem támasztja meg a lábam ahol kéne.
Memória hasznos ha többen vezetnek. A sajátomat csak én vezetem ott nincs gond ezzel szerencsére.
-
rbalint88
addikt
válasz
Gabesz87 #199192 üzenetére
Mi erre azt vezettuk be, hogy mindenki megjegyzi a sajat poziciojat, elejetol v vegetol hany kattanas, ugy eleg hamar megvan. Mondjuk nekem egyszeru a Priusban, legalul, leghatul
Magassagot tudom hova lovi be, hossziranyban meg egyszerubben visszatalal a helyere, mint ha en tologatnam az ulest neki valahova.
Egyebkent a memorias ules hasznos az ilyen tobb useres csaladi autoknal. En azt nem ertem, amikor villanyules van memoria nelkul. Csak hosszabb ideig tart az allitgatas, erdemi elony nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest